CleverStat.com Forum Index CleverStat.com
CleverStat forum
 
 SEO Tutorial and FAQSEO Tutorial and FAQ   SearchSearch   Free SEO SoftwareFree SEO Software   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 



latest version FEB 27, 2008 not working for me

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    CleverStat.com Forum Index -> Free Monitor for Google Technical forum
View previous topic :: View next topic  
Author Message
redlighttraitor



Joined: 13 Nov 2007
Posts: 9

PostPosted: Mon Mar 10, 2008 7:59 pm    Post subject: latest version FEB 27, 2008 not working for me Reply with quote

Hi all.

I installed the latest version (2/27/0Cool over my recent install (nov 2007) and now for some reason when I do a search, it shows the loading bar but the results are not updated with today's searches. Instead, it still shows the previous searches. Can someone explain to me what's going on?

It's not working anymore.


Thanks! - Johnny
Back to top
View user's profile Send private message
Administrator
Site Admin


Joined: 22 Sep 2004
Posts: 687

PostPosted: Mon Mar 10, 2008 8:04 pm    Post subject: Reply with quote

What do you see in the Date column of keywords?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
redlighttraitor



Joined: 13 Nov 2007
Posts: 9

PostPosted: Tue Mar 11, 2008 4:52 am    Post subject: what i see in date column Reply with quote

I see the same date as the most previous search. Instead of today's date.
Back to top
View user's profile Send private message
Administrator
Site Admin


Joined: 22 Sep 2004
Posts: 687

PostPosted: Tue Mar 11, 2008 8:32 am    Post subject: Reply with quote

Please check your connetion and firewall settings. If nothing else helps, please tell what Google data-center you checked (see the Country settings in the Preferences window).
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
redlighttraitor



Joined: 13 Nov 2007
Posts: 9

PostPosted: Tue Mar 11, 2008 10:58 am    Post subject: server Reply with quote

it says google USA
Back to top
View user's profile Send private message
Administrator
Site Admin


Joined: 22 Sep 2004
Posts: 687

PostPosted: Tue Mar 11, 2008 11:04 am    Post subject: Reply with quote

Please try the latest version:
http://CleverStat.com/googlemon.exe

Also please tell what is your operating system.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
redlighttraitor



Joined: 13 Nov 2007
Posts: 9

PostPosted: Tue Mar 11, 2008 7:45 pm    Post subject: version Reply with quote

I do have the latest version. The problems started right after I installed the latest version.
Back to top
View user's profile Send private message
Administrator
Site Admin


Joined: 22 Sep 2004
Posts: 687

PostPosted: Tue Mar 11, 2008 8:52 pm    Post subject: Reply with quote

I meant today's latest version 2.4.21.52
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
redlighttraitor



Joined: 13 Nov 2007
Posts: 9

PostPosted: Tue Mar 11, 2008 11:07 pm    Post subject: latest version Reply with quote

I just dl'ed the latest version and verified it to match the version you mentioned but I still have the same problem.
Back to top
View user's profile Send private message
Administrator
Site Admin


Joined: 22 Sep 2004
Posts: 687

PostPosted: Wed Mar 12, 2008 7:15 am    Post subject: Reply with quote

Please tell what is your operating system and whether or not you see some bug reports or messages.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
redlighttraitor



Joined: 13 Nov 2007
Posts: 9

PostPosted: Sat Mar 15, 2008 10:13 pm    Post subject: no bugs or errors Reply with quote

everything seems to work fine.
Back to top
View user's profile Send private message
redlighttraitor



Joined: 13 Nov 2007
Posts: 9

PostPosted: Wed Mar 26, 2008 8:01 pm    Post subject: i take that back Reply with quote

It's definitely not working now. The searches go through, but many of them don't look past the 1st result so all my rankings aren't showing anymore.
Back to top
View user's profile Send private message
Administrator
Site Admin


Joined: 22 Sep 2004
Posts: 687

PostPosted: Wed Mar 26, 2008 8:47 pm    Post subject: Reply with quote

Please download the latest version of Free Monitor for Google 2.4.21.56 (check in about box of the program)

Also, ensure you have connected to Internet and permitted an access in your personal firewall.

If nothing else helps, please tell the following info:
1. Your operating system
2. Some keywords you've got wrong results for
3. Google data-center used
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
redlighttraitor



Joined: 13 Nov 2007
Posts: 9

PostPosted: Fri Mar 28, 2008 11:06 pm    Post subject: here's the official fix Reply with quote

BACKUP the project.
Uninstall GoogleMon even if you have the latest version.
Re-install the latest version again.
RESTORE the project.

It works now, thanks for your hard work assisting me!
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    CleverStat.com Forum Index -> Free Monitor for Google Technical forum All times are GMT
Page 1 of 1



 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum